Wij zijn Michael en Esther en houden ons bezig met fotografie. Hoe is dit nou tot stand gekomen; Fotografie is altijd wel een leuke hobby geweest, meestal van vakanties en leuke uitjes, dat gebeurde altijd met een compact camera.
Vanaf 2012 in aanraking gekomen met EFF oftewel Elf Fantasy Fair (sinds 2013 hebben ze de naam veranderd naar Elfia), dat is iets waar je blijft fotograferen, al die mensen mooi opgemaakt en grappige fascinerende kleding, daardoor raak je toch verslaafd om elk jaar weer te komen.
Eind 2013 toch maar over gegaan op een spiegelreflexcamera, en dat was een mooie test op EFF, waardoor de foto's nu nog mooier zijn.
Dus voor de info van de EFF foto`s zijn 2012 en 2013 met compact gefotografeerd, vanaf 2014 met een spiegelreflex.

We houden ons ook bezig met foto's maken van Evenementen, Flora en Fauna, deze zijn ook te zien op de de website. Een aantal meerkat foto's hebben we gesponsord aan sensingclues .

En dan wil je de foto's graag aan anderen laten zien, vandaar deze website www.fantasticfotografie.nl.
De website is zo gemaakt dat deze op de computer, tablet en mobiel werkt.
We hopen dat jullie dit een leuke site vinden, en reacties zijn welkom.

Vanaf heden kunt u foto's bestellen, voor bijvoorbeeld op canvas.
De maak- en bestelprocedure wordt door een extern bedrijf OYPO gedaan speciaal voor fotografen,
de foto afdrukken zijn dan van hoge resolutie en zonder watermerk.

Als U een product koopt, houden we een kleine marge over zodat we deze website in de lucht kunnen houden en hoeven we geen reclame op de website te plaatsen of een kleine donatie, want het gaat tenslotte om de foto's.

 

Bedankt, Fantasticfotografie

Translate »